Biljetter

Tyvek Entréband

Finns i grön, blå, gul, orange, rosa. Alla i Neonfärger


Kontakta oss för prisuppgift

Entréband Neon

Biljettblock

Biljettblock med kontrollbiljett numrerade 1- 100. Finns i färgerna rosa, blå, grön, gul och lila med 24 seriebeteckningar. En transport-förpackning innehåller 100 block. Biljettblocken kan tryckas med specialtext. Biljettblocken finns för omgående leverans och med tilltryck tar det minimum 5 arbetsdagar.

Biljettblock 1-100 nr 301

Kostnad för tilltryck av föreningsnamn mm tillkommer

 

Rullbiljetter

Medlemskort

Rullbiljetter fi nns i olika färger och med texten ENTRÉ eller BILJETT. Rullbiljetterna levereras i rullar om 500 eller 1000 biljetter. Rullbiljetterna kan tryckas med specialtext, minsta upplagestorlek 6000 biljetter.
Rullbiljetter
Rulle 1-500 nr 302
Rulle 1-1000 nr 303

Medlemskort i block om 25 med talong och dubbel-numrering. Medlemskorten finns i färgerna blå, grön och gul. Medlemskorten kan tryckas med föreningsnamn, logo och önskad numrering.

Kostnad för tilltryck av föreningsnamn mm tillkommer

   

Expresslotteri

 

EXPRESSLOTTENS lottnummer är dolt under skrapfärg och lotterna är mycket väl blandade. Lottsatser tillverkas i önskat jämnt 1000-tal. Påtryck göres i blå eller röd färg av föreningsnamn, tillstånd, vinstplan och ev. dragningslista. EXPRESSLOTTEN är godkänd av Lotteriinspektionen för vinster med högsta värde 25.000:- med beteckningen LN031. Expresslotten nr 170,

Leveranstiden är 8 arbetsdagar efter skriftligt manus.

   

Lottsedel med efterdragning

 

Lottsedel med efterhandsdragning fi nns i färgerna vit, gul eller blå med ett ”säkerhetstryck” i bakgrunden. De levereras i vilken upplagestorlek som önskas med påtryckt valfri text. Lottsedlarna kan fås med eller utan kontroll-kupong.